S.C. Stiens wint de Groenleven cup

Zet in uw agenda: 3 juli 19.00 – S.C. Stiens – sc Heerenveen

Dinsdagavond 3 juli 19.00 zal de eerste selectie van S.C. Stiens het op gaan nemen tegen sc Heerenveen. De voetbalclub uit de gemeente Leeuwarden wist zich, dankzij de winst in de Groenleven cup, te verzekeren van een wedstrijd tegen de pompenblêdenformatie.

Het is voor het eerst dat de ploeg, van nieuwbakken trainer Jan Olde Riekerink, in het grootste dorp van de voormalige gemeente Leeuwarderadeel een oefenwedstrijd speelt. Voor de fans uit Stiens en omstreken de ideale gelegenheid om de ploeg eens van dichtbij aan het werk te zien.

Voor sc Heerenveen is het, na de wedstrijden tegen een regioselectie in Balk en de Drachtster Boys in Drachten, de derde oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Kaarten voor deze wedstrijd kosten € 10,- euro voor volwassenen en € 5,- voor jeugd tot en met 15 jaar. Eigen leden van S.C. Stiens betalen € 5 euro voor hun eigen kaart, mits deze in de kantine van S.C. Stiens op een van de voorverkoopdagen wordt afgehaald.

Bij de volgende voorverkooppunten zullen de kaarten voor deze wedstrijd verkrijgbaar zijn:
* Kantine S.C. Stiens (16 juni tijdens de familiedag van 11.00 tot 13.00 en op donderdag 21 en 28 juni van 19.00 tot 21.00)
* Primera Stiens (Tijdens openingstijden vanaf 16 juni t/m 30 juni)
* (onder voorbehoud) Feansjop Heerenveen  (Tijdens openingstijden vanaf 16 juni t/m 30 juni)

De aftrap van het duel is op dinsdagavond 3 juli om 19.00 uur op sportpark It Gryn te Stiens, komt dus allen…

Categorieën: