Voorbeschouwing S.C. Stiens – v.v. Hoogezand

Na een prachtig seizoen, waarin we hebben laten zien wat we waard zijn, staan we nu aan de vooravond van een beslissende wedstrijd in de nacompetitie voor een historische promotie naar de eerste klasse. Met twee indrukwekkende wedstrijden achter de rug, waarin we onze tegenstanders duidelijk onze wil hebben opgelegd, kijken we vol vertrouwen uit naar de komende confrontatie.

In de eerste ronde van de nacompetitie hebben we een verpletterende 6-0 overwinning behaald op RSC Rossum. We lieten geen spaander heel van onze tegenstander en lieten zien dat we klaar zijn voor het volgende niveau. De tweede wedstrijd tegen GVAV Rapiditas was een ware thriller, die pas na een zenuwslopende strafschoppenserie in ons voordeel werd beslist. Onze keeper Danyo groeide uit tot de held van Stiens door zijn uitstekende reddingen tijdens de penaltyreeks.

Nu bereiden we ons voor op de volgende uitdaging: een duel tegen v.v. Hoogezand op neutraal terrein “Het sportpark De Bosk” in Harkema. v.v. Hoogezand vecht voor lijfsbehoud in de eerste klasse, wat betekent dat zij er alles aan zullen doen om deze wedstrijd te winnen. Maar wij zijn vastbesloten om te laten zien dat we thuishoren in de eerste klasse. Ons gevoel is goed, het vertrouwen is hoog en we hebben er ontzettend veel zin in.

Onze mannen van S.C. Stiens vertrekken vanaf kantine De Stipe zaterdag a.s. om 12.00 uur en hopen op de steun van onze trouwe supporters. Of je nu met ons meereist naar Harkema of ons komt uitzwaaien, jouw steun maakt het verschil. Het belooft een spektakel te worden, dus mis het niet en steun S.C. Stiens op weg naar promotie!

Succes S.C. Stiens!

Categorieën: