Club van 50

S.C. Stiens leeft! Elk weekend komt er een grote groep voetballiefhebbers naar De Stipe. Van de jeugd, tot de dames en de senioren; spelers, vrijwilligers en supporters kunnen bij S.C. Stiens volop genieten van het mooiste spelletje dat er is: voetbal!

Graag wil S.C. Stiens al deze voetballiefhebbers meer bij de vereniging betrekken. Daarom start de vereniging met de Club van 50.

Wat houdt de Club van 50 in?

De Club van 50 is een groep van voetballiefhebbers die S.C. Stiens een warm hart toedragen. Iedereen kan lid worden: supporters, vrijwilligers, spelers, familie etc. Met jouw lidmaatschap geef je S.C. Stiens een extra steun in de rug, door middel van een jaarlijkse donatie. Je kunt daarbij dan zelf mee beslissen over waar deze bijdrage aan wordt besteed.

Wat zijn de voorwaarden?

Iedereen mag lid worden van de club van 50. Je betaalt hiervoor ieder seizoen een donatie van €50,- aan S.C. Stiens. In ruil hiervoor ontvang jij:

  • Lidmaatschap van de Club van 50.
  • Een stem in het spaardoel van de opbrengst van de Club van 50.
  • Een vermelding op het bord van de Club van 50 in voetbalkantine ‘De Stipe’.
  • Een nader te bepalen jaarlijks evenement voor alle leden van de Club van 50, georganiseerd door de Sponsorcommissie van S.C. Stiens.

Spaardoel van de Club van 50

Tijdens het jaarlijkse evenement voor de leden van de Club van 50 kunt u stemmen op het spaardoel van de opbrengst van de Club van 50. Waar moet dit geld aan worden besteed? Ruim voor deze bijeenkomst kunt u een bestedingsdoel opgeven. Daarna kunt u stemmen op de Top-3 doelen die het vaakst zijn ingezonden. De stemming vindt plaats tijdens het jaarlijkse evenement, dat wordt georganiseerd door de Club van 50*.

* Als er in een bepaald seizoen geen geschikt doel kan worden aangegeven, dan blijft het jaarbedrag staan voor het volgend seizoen.

 

Inschrijfformulier Club van 50

Vul onderstaand formulier in om je direct aan te melden. Houd hiervoor je IBAN-nummer bij de hand.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Bijvoorbeeld een nickname of uw familienaam