Teamindelingen seizoen 2024-2025

Teamindelingen seizoen 2024-2025

Welk doel streven we na?

Het doel van het jeugdvoetbal bij SC Stiens is boven alles; het verzorgen van een zo goed mogelijke voetbalopleiding. Ieder jaar weer willen we ervoor zorgen dat spelers als team en individu een geweldig jaar op het gebied van plezier en prestatie krijgen.

Wat proberen we te doen?

Als jeugdcommissie proberen we randvoorwaarden te creëren om de jeugdopleiding zo goed mogelijk vorm te kunnen geven. Hierbij hoort ook het creëren van de ‘procedure’ om objectieve keuzes te maken als het gaat over het maken van een (team)indeling.

Hoe?

Het maken van keuzes gebeurt op basis van informatie die door de technische coördinatoren gedurende een seizoen verzameld wordt. Voor het aanleveren van deze informatie wordt gebruik gemaakt van de per leeftijdscategorie aanwezige begeleiders en trainers van de teams en elftallen. Er wordt tijdens het seizoen gevraagd om de ontwikkeling van spelers aan te geven, er wordt op en rond het veld gekeken en er wordt mondeling om input gevraagd.

In overeenstemming met het Jeugdbeleidsplan maakt de coördinator in overleg met de overige technische commissie leden de teamindelingen.

Wat vragen wij van jullie (ouders, verzorgers en spelers)?

Ook komend seizoen willen wij een beroep doen op ouders/verzorgers om zich beschikbaar te stellen als trainer, leider of anderszins bij onze prachtige club. Zoals te zien is in het overzicht met de teamindelingen, zijn er voor komend seizoen nog een aantal teams die geen trainer/leider hebben.

U kunt zich aanmelden bij een van de TC-coördinatoren (zie website S.C Stiens). U bent van harte welkom!

Heeft u vragen of opmerkingen?

De jeugdcommissie bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die heeft met de grootste zorg en aandacht de teamindelingen hebben gemaakt. Desondanks kan het voorkomen dat u het niet eens met de teamindeling of nadere uitleg wilt over gemaakte keuzes. Mocht dit het geval zijn dan geven we u de mogelijkheid om uw vragen te stellen op woensdagavond 19 juni. De TC-coördinatoren zijn die avond van 19.30 tot 20.30 aanwezig in de kantine om uw verhaal/vraag aan te horen. Voor alle duidelijkheid: De teamindelingen zijn definitief. De jeugdcommissie gaat niet met u in discussie over de indeling op basis van capaciteit.

Teamindeling 2024-2025 v2

 

Categorieën: