Sponsorgids

Ondersteuning door onze sponsoren levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze sportieve ambities. Wij zoeken continu naar creatieve mogelijkheden waar de sponsoren en de vereniging baat bij hebben. We bieden onze sponsoren de modernste exposure mogelijkheden via online kanalen, zoals onze website en livestream. Daarnaast bieden we narrowcasting aan op ons sportcomplex de Stipe in Stiens. Ook promotiefilms behoren tot de mogelijkheden.

Ons heldere en concrete sponsorbeleid is in onze beleving succesvol door de goede samenwerking, waarbij zowel uw bedrijf als S.C. Stiens voordeel behalen. We bouwen graag een duurzame relatie op met onze sponsoren, door meer te doen dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van onze sponsoren welke communicatiedoelen zij voor ogen hebben met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of, indien nodig, ontwikkelen. Op basis van de gekozen optie krijgt uw bedrijf een bepaalde sponsorstatus. Hieraan koppelen wij een basispakket van tegenprestaties die u als sponsor van ons mag verwachten. Denk hierbij aan reclameborden en het logo van uw bedrijf op de sportkleding.

SPONSORMOGELIJKHEDEN
S.C. Stiens biedt zowel sponsorpakketten als losse sponsoropties aan. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk. In de sponsorgids ziet u een overzicht van de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@scstiens.nl.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Sponsorgids S.C. Stiens