Word een clubheld!

Word jij ook een clubheld bij S.C. Stiens?

Vrijwilligers zijn cruciaal voor een vereniging als S.C. Stiens, van trainers, tot de materiaalmensen, kantinepersoneel, kaderleden enz. Vanuit de KNVB is afgelopen een donderdag een campagne gestart om vrijwilligers te werven onder de naam ‘Word een clubheld’.

Welke rol pak jij?

Bij deze campagne hoort ook een quiz onder de naam ‘Welke rol pak jij’, dit om te ontdekken welke rol het beste bij jou past. Wij dagen je uit om mee te doen aan de quiz en je gegevens achter te laten. 

Doe mee aan de quiz

Zonder vrijwilligers geen voetbal

Zonder alle vrijwilligers die actief zijn binnen S.C. Stiens is het niet mogelijk om zoveel mogelijk elftallen te laten voetballen. De afgelopen jaren is het steeds lastiger om vrijwilligers te werven, terwijl vrijwilligerswerk bij S.C. Stiens in alle vormen mogelijk is. Van een kleine taak in een bepaalde periode tot een uur in de week of iets meer. De voornaamste redenen dat iemand als vrijwilliger aan de slag gaat zijn:

 Het ervaren van het plezier in voetbal
 Contacten met anderen binnen de vereniging
 En om iets terug te doen voor de vereniging

Vrijwilligerswerk S.C. Stiens

Wil ook een steentje bijdragen aan S.C. Stiens of een keer het gesprek aangaan over de mogelijkheden qua vrijwilligerswerk? Dan komen we graag in contact met jou via info@scstiens.nl en dan plannen we snel een afspraak om kennis te maken.

Categorieën: