VTON Presentatie 13 juni 19:15 uur voor Jeugdtrainers en leiders

Uitnodiging aan al onze jeugdtrainers en leiders,

Bij deze willen wij jullie allemaal uitnodigen voor de VTON presentatie op dinsdag 13 juni van 19:15uur tot 21:00uur.

Wij als TC / AC jeugd willen onze jeugdtrainers en jeugdspelers nog meer ondersteuning en plezier geven en hebben daarom gekozen om vanaf volgend seizoen te gaan werken met VTON – Voetbal Technische Ontwikkeling. Elk jaar hebben wij als TC/ AC jeugd weer de uitdaging “Hoe kunnen wij genoeg enthousiaste trainers en begeleiders inzetten om onze jeugdelftallen iedere week een leuke en leerzame training aan te bieden?”  Daarnaast komt de vraag ook geregeld uit de evaluatie met onze jeugdtrainers: Waar kan ik leuke trainingen vinden en hoe moet ik een training voorbereiden? Uiteraard staat plezier en lol in het voetbalspelletje voorop. Maar steeds beter en sterker worden is voor elk jeugdspeler, getalenteerd of minder getalenteerd “part of the fun”!

VTON heeft een programma ontwikkeld waarmee s.c. Stiens jeugdspelers kan laten trainen met behulp van de App ( computer, notebook of laptop) . Verder kunnen alle jeugdleden ook via de APP oefeningen thuis doen. VTON levert deze dienst inmiddels al aan meer dan 150 voetbalverenigingen waaronder ook SC Cambuur en SC Heerenveen. De VTON methodiek is een compleet leeftijdsspecifiek en methodisch opgebouwd voetbal trainingsprogramma. Het geeft trainers ( ervaren en niet ervaren) een volledige ondersteuning en begeleiding bij het geven van voetbaltrainingen. Verder geeft het leeftijdsspecifieke trainingen waarbij alles aan bod komt zoals voetbalhandelingen, ontwikkelen techniek, tactiek, balgevoel, spelinzicht en samenspelen in een team.

Graag ontvangen wij jou op dinsdag 13 juni voor een duidelijke uitleg op deze nieuwe methode. De uitleg wordt verzorgd door de trainers van VTON.

Categorieën: