Vrouwen S.C. Stiens winnen van BVV Barendrecht

Vanmiddag werd er door de vrouwen van S.C. Stiens een mooie 2-0 overwinning behaald op de jonge talenten van BVV Barendrecht. Dit betekend een uitstekende start in de landelijke Hoofdklasse en dat als debutant. Barendrecht was dan wel de iets makkelijker combinerende ploeg, maar Stiens zette er een gezonde dosis werklust en volwassen voetbal tegenover en creëerde de meeste kansen. Janneke Ennema was zowel voor de rust als in de tweede helft eenmaal doeltreffend!  Een doelpunt van Lisa Snoek werd vanwege vermeend buitenspel afgekeurd. Ingrid Kars onderscheidde zich in de tweede helft met een paar prima reddingen. En zo bleven de eerste drie punten in Stiens. Een mooie opsteker voor trainer Vincent Muller en het team. Speler van de wedstrijd was voor mij deze keer Judith Trinidad vanwege haar inzet en doorzettingsvermogen.