Vrouwen S.C. Stiens op bezoek bij RCL

De vrouwen van S.C. Stiens gaan zaterdag op bezoek bij Racing Club Leiderdorp. Een team dat goed draait en ondertussen de tweede plaats inneemt. De laatste twee wedstrijden werden met ruime cijfers gewonnen van The Knickerbockers en Reiger Boys. Ze zitten dus in een mooie flow en zullen er gebrand op zijn om de punten in eigen huis te houden, vooral nu ook nog eens de koploper uit Friesland op bezoek komt.

Het hoofdveld van RCL is een grasveld en dit zal de wedstrijd in dit jaargetijde extra zwaar maken. Stiens heeft in Berkel ervaring opgedaan met dit soort omstandigheden en het is dan ook een kwestie om je hier goed op in te stellen. Gemakkelijke wedstrijden zijn er in de hoofdklasse sowieso niet bij. Als men als team weer op dezelfde wijze weet te spelen als tegen ACV afgelopen weekend, wie weet wat er dan allemaal weer mogelijk is.

De beide teams hebben elkaar nog nooit eerder ontmoet. We komen bij RCL twee spelers tegen die al wel een keer tegen Stiens speelden, de zusjes Owel.  Zij speelden toen nog voor de FC Rijnvogels, die Stiens een paar jaar geleden uitschakelde in de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse.

We hopen op een mooie open- en sportieve wedstrijd met aanvallend voetbal. We wensen coach Atty Eelkema, de staf en het team hierbij veel succes!

Categorieën: