Vrouwen S.C. Stiens ontvangen voor beker DTS,35-Ede

De laatste wedstrijd in dit kalenderjaar is een thuiswedstrijd in het landelijk bekertoernooi tegen de vrouwen van DTS,35-Ede.  S.C. Stiens heeft zich voor deze ronde geplaatst na een tweede plaats in de poule en het daarna winnen in de knockout-ronde van Heerenveense Boys. Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat S.C. Stiens in de poule ook was ingedeeld bij DTS. De thuiswedstrijd werd toen met 0-2 verloren.

DTS is een topploeg in het vrouwenvoetbal in Nederland. Momenteel neemt men, na een moeizame start, een derde plaats in in de Topklasse. Vorig seizoen werd het team zelfs landskampioen bij de amateurs in die zelfde Topklasse.  De vrouwen van S.C. Stiens draaien als debutant goed mee in de Hoofdklasse, al werden de laatste twee wedstrijden verloren.  Men kamt met een aantal blessures en daarom komt het niet slecht uit dat de winterstop nu voor de deur staat.

Op voorhand dus een moeilijke wedstrijd voor de vrouwen van S.C. Stiens om een ronde verder te komen. Natuurlijk wel een mooi affiche om deze topploeg in het vrouwenvoetbal in Stiens te kunnen ontvangen.  Tevens een mooie afsluiting van dit succesvolle voetbaljaar. We rekenen weer op onze trouwe aanhang. Het team en de staf wensen wij hierbij alvast veel succes!

Categorieën: