Vrouwen S.C. Stiens ontvangen Saestum 2

De vrouwen van S.C. Stiens nemen het zaterdag op tegen het tweede team van Saestum. Voor de beker speelden de vrouwen van Stiens een jaar geleden tegen het eerste team van Saestum. Het werd toen in Zeist een kansloze 4-0 nederlaag!

Saestum is binnen het vrouwenvoetbal in Nederland een club met een stevige reputatie. Saestum is een vereniging waar meisjes en vrouwen een goede opleiding kunnen volgen  n zich kunnen doorontwikkelen onder leiding van goed geschoolde trainers. De club is ook een springplank voor spelers richting de Eredivisie.

Het tweede team van Saestum is het afgelopen seizoen, net als Stiens, kampioen geworden in de eerste klas. Op 6 april kon men al de vlag hijsen, met slechts 1 wedstrijd een gelijkspel en verder alle wedstrijden gewonnen. Het huidige jonge team Saestum 2, neemt een keurige plaats in de middenmoot in. Afgelopen weekend werd er thuis knap met 2-0 gewonnen van DSS-Haarlem.  De vrouwen van Stiens wisten de lastige horde te nemen in Leiderdorp tegen RCL, door er met 1-4 te winnen. Ondertussen gaat men verrassend aan kop in de hoofdklasse. Het zou vanzelf mooi zijn als men deze plaats nog een tijdje weet vast te houden, maar niets hoeft!

Er zijn dit seizoen veel gelijkwaardige teams in de hoofdklasse en iedereen lijkt van iedereen te kunnen winnen. Het belooft  dan ook op voorhand weer een spannende wedstrijd te worden tegen Saestum. We rekenen weer op onze supporters om het team aan te moedigen. Coach Atty Eelkema, staf en het team wensen we hierbij veel succes.

Categorieën: