Vrouwen S.C.Stiens ontvangen ACV

De vrouwen van ACV komen zaterdag op bezoek in Stiens. Een team waaraan de vrouwen van S.C. Stiens de laatste jaren niet de beste herinneringen bewaren!

Het was ACV dat in de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018 Stiens uit de hoofdklasse hield door een gelijkmakend doelpunt vijf minuten voor tijd van Marleen Beenker! Stiens heeft hierdoor nog een jaar langer op de hoofdklasse moeten wachten, maar gelukkig wist men het afgelopen seizoen eindelijk te promoveren.
Beide teams doen het tot nu toe goed in de landelijke hoofdklasse en nemen de derde en vierde plaats in. Het zal dus opnieuw een spannende wedstrijd worden tussen twee gelijkwaardige teams. ACV blijft altijd een gevaarlijke ploeg met diverse spelers, als Marleen Beenker, Amber Bandringa en Lisa Velthuis, die kunnen scoren. De meest opvallende speler is echter aanvoerder en spits Laura Heling die er al weer vijf doelpunten in heeft liggen. Een speler ook die het duel niet schuwt en vanwege haar lengte ook door de lucht gevaarlijk kan zijn.

Beide teams verloren hun wedstrijd afgelopen weekend en kunnen de punten dus wel weer gebruiken.  De vrouwen van S.C. Stiens zullen de herinneringen aan de verloren kampioenswedstrijd tegen ACV graag willen wissen. Zaterdag krijgt men de kans om op een sportieve manier revanche te nemen!

Categorieën: