Vrouwen S.C. Stiens naar CVV Berkel

Voor de vrouwen van S.C. Stiens staat er zaterdag opnieuw een verre uitwedstrijd op het programma. Er moet aangetreden worden in Berkel en Rodenrijs tegen de vrouwen van CVV Berkel.  Een onbekende tegenstander voor de vrouwen van Stiens, maar dit zal voor de tegenstander niet anders zijn.

Van Berkel weten we dat ze als debutant in de hoofdklasse vorig seizoen keurig in het “linker rijtje” zijn geëindigd. Dit jaar wil het tot nu toe iets minder vlotten met vier gelijke spelen en twee nederlagen. Men weet in de regel altijd wel te scoren maar krijgt ook vaak doelpunten tegen. Wat opviel was de zeperd thuis tegen ACV, hoewel men in de eerste helft veel beter was. Afgelopen zaterdag wist men gelijk te spelen bij Barendrecht, wat een knap resultaat was. Berkel zal ongetwijfeld proberen om aan deze wedstrijd een goed vervolg te geven om zo de eerste drie punten van dit seizoen bij te kunnen schrijven.

De vrouwen van Stiens wisten afgelopen weekend knap te winnen bij Wartburgia. Als men tegen Berkel met dezelfde instelling in het veld staat, dan is er opnieuw een goed resultaat mogelijk. Voetbal blijkt echter onvoorspelbaar en de ene tegenstander is de andere niet. We gaan het zien!

We wensen onze nieuwe trainer-coach Atty Eelkema en het team veel succes.

Categorieën: