Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 20-21

S.C. Stiens / DTD : Jongens en Meisjes

Hierbij wordt de voorlopige indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2020-2021 bekend gemaakt. De Coördinatoren van de Boven-, Midden- en Onderbouw zijn in samenspraak met of met informatie van (keeper)trainers/leiders mede tot deze indeling gekomen. Ook dit seizoen is er nog de samenvoeging van de DTD jeugdleden waarbij we meerdere combinatie teams hebben die onder de naam S.C.Stiens / DTD gaan voetballen. De indeling van trainers en leiders is nog niet rond voor alle teams. Heb je belangstelling meld je dan aan bij één van de coördinatoren. Het nieuwe trainingsschema zal in een later stadium geplaatst worden.

Beleid

De indeling

* Het uitgangspunt is dat de beste spelers zoveel mogelijk in een selectieteam spelen. Daarnaast willen we onze jeugdleden voor zover dat mogelijk is plaatsen bij teamgenoten met een vergelijkbaar niveau en/of leeftijd. Zodat het hele team kan worden geplaatst in een klasse waar ze voldoende worden uitgedaagd, maar zeker ook met plezier kunnen voetballen. Een 3e team hoeft per saldo dus niet minder te zijn dan een 2e team, getracht is om hier een goed evenwicht in aan te brengen.

** Waar mogelijk houden we ook rekening met de ‘nieuwe indeling’ van de KNVB en dus ook leeftijd. Verder hebben we opnieuw gebruik gemaakt van de dispensatieregeling, waarbij spelers nog een jaar langer in een categorie mogen uitkomen. Dit hebben we mede toegepast om de een aantal teams op een gelijk aantal spelers te krijgen. Hierbij gaan we ervan vanuit dat nu ieder team, ook bij blessures en schorsingen zonder problemen kan voetballen.

*** Alle indelingen van de verschillende teams zijn onder voorbehoud. Wanneer het nieuwe seizoen start en tijdens de winterstop, kunnen er omstandigheden zijn om deze indeling te wijzigen! Vooral de instroom van nieuwe (startende) voetballers bij de jongste teams is een reden om een aanpassing te doen in de samenstelling.

We hopen wederom op een mooi seizoen en voor nu wensen we iedereen een prettige vakantie toe
en we zien elkaar in augustus weer op de velden.

T.C.jeugd S.C. Stiens en DTD

Klik hieronder op de leeftijdscategorie om de voorlopige indeling van de teams te bekijken:

Voorlopige Indeling 20-21 – JO7

Voorlopige Indeling 20-21 – JO9

Voorlopige Indeling 20-21 – JO11

Voorlopige Indeling 20-21 – JO13          Voorlopige Indeling 20-21 – MO13

Voorlopige Indeling 20-21 – JO15          Voorlopige Indeling 20-21 – MO15

Voorlopige Indeling 20-21 – JO17          Voorlopige Indeling 20-21 – MO17

Voorlopige Indeling 20-21 – JO19          Voorlopige Indeling 20-21 – MO19

Categorieën: