Voorbeschouwing Zuidhorn 1 – S.C. Stiens 1

S.C. Stiens zal na de ruime overwinningen op Veenwouden en Zwaagwesteinde zeker met vertrouwen afreizen naar Zuidhorn, maar René Dijkstra en zijn spelers weten echt wel dat het zaterdag in Zuidhorn andere koek gaat worden. Beide teams zijn in vorm en hebben na de winterstop beide wedstrijden gewonnen en laat dan ook beide teams nog eens erg aan elkaar gewaagd zijn. Ook Zuidhorn weet dat er zaterdag een andere tegenstander staat dan VVI en Nijland. Daarvan heeft Zuidhorn ruim en verdiend van gewonnen en dat is buitengewoon knap. Tegen Nijland speelt niemand lekker en ook VVI is voor Stiens een erkend lastige en haast niet te bespelen ploeg. Zuidhorn deed dat dus met gemak en dat maakt het voor zaterdag een interessant duel.

S.C. Stiens strijd voor de 2e periode en voor een plaats in de luwte van de koploper, maar dat geldt ook voor Zuidhorn. Als we terugkijken op de thuiswedstrijd zagen we een verrekt compleet en verzorgd spelend Zuidhorn dat misschien wel recht had op meer dan 1 punt. In het begin van de competitie was de afhankelijkheid van spits Jaap Jacobs groot, maar er weten nu meer spelers gemakkelijk het net te vinden. Wederom een mooi vergelijk met S.C. Stiens.

Hoe dan ook: het is een heel belangrijke wedstrijd voor S.C. Stiens. Aan een voorspelling doen we nu niet. Beide teams zullen met vertrouwen beginnen aan de wedstrijd en tegelijkertijd angst hebben voor de elkaar. Degene die daar het best om kan gaan kon weleens de winnaar zijn. Is dat het jeugdige en dus wat onbevangener spelend S.C. Stiens? Het zou een prestatie zijn en een bevestiging tegelijkertijd. Wij wensen S.C. Stiens veel succes.

Categorieën: