Voorbeschouwing SC Veenwouden – S.C. Stiens 1

We gaan weer los en treffen zaterdag een tegenstander die we zeker kennen, maar waar we dit seizoen nog niet tegen hebben gespeeld. SC Veenwouden begon voor de winterstop steeds beter in het ritme te komen en staat qua punten gelijk met S.C. Stiens, maar wel met één wedstrijd meer.
De ploeg van René Dijkstra kan dus goede zaken doen en winst in de eerste wedstrijd na de winterstop is belangrijk. Het goede gevoel is er dan meteen weer.

Het goede gevoel kan bij een verlies ook niet zomaar weg zijn, want de eerste seizoenshelft was goed. Veel nieuwe spelers zorgden voor nieuw elan en we zagen ten opzichte van andere jaren een fris en verzorgd spelend team met veel scorend vermogen. We hopen dat deze lijn zich meteen weer voortzet.

We komen zaterdag Jordy Weykamp, vrouw en ouders vast ook weer tegen, want hij speelt dit jaar voor SC Veenwouden. We kennen zijn sterke punten natuurlijk en zijn dus beducht voor zijn linkerbeen. We verwachten ook dat hij verdedigend vol aan de bak moet, want de scoringsdrang van S.C. Stiens is groot.

We wensen spelers en staf een een succesvolle wedstrijd toe, waarin SC Veenwouden op achterstand wordt gezet, maar dat wordt nog heel lastig.

Categorieën: