Voorbeschouwing SC Veenwouden 1 – S.C. Stiens 1

Zaterdag 8 oktober om 14.30 uur trappen we voor de zesde competitieronde af in Veenwouden. Spelers van beide teams kennen elkaar niet of nauwelijks, maar dat geldt zeker niet voor de trainer van SC Veenwouden. Riemer Kooistra zal vandaag ongetwijfeld een goed strijdplan klaar hebben liggen om tegen zijn spelers van vorig seizoen succesvol te zijn. Zijn spelers van vorig seizoen vormen nu samen met Rudi van der Burg wederom een hecht team.

Onze spelers zullen vandaag zeker aan Riemer willen laten zien wat ze waard zijn. Daarnaast geeft de winst tegen Hardegarijp vertrouwen, want na enkele verliespartijen was het toch weer even zoeken naar de juiste tactiek en zelfvertrouwen. Riemer weet als geen ander waar onze sterke punten liggen, maar van hem weten we dat hij nooit zijn team zal aanpassen aan de tegenstander. Wij zijn dan ook benieuwd hoe elkaar sterke en zwakke punten zich gaan verhouden tot elkaar.

Winst is voor SC Veenwouden belangrijk en voor S.C. Stiens een beloning. SC Veenwouden mag zich rekenen tot één van de belangrijkste titelkandidaten en gezien de resultaten tot nu toe mag S.C. Stiens rekening houden met een zware middag. SC Veenwouden heeft alleen verloren van koploper CVVO en verder alles gewonnen en wil blijven meedoen in de top van deze competitie. Dan zullen ze eerst nog maar eens van S.C. Stiens moeten winnen en dat doe je niet zomaar en dat weet Riemer ook.

Wij wensen spelers en kader van S.C. Stiens een goede wedstrijd toe.

Categorieën: