Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – Wykels Hallum 1

Na een mini break gaan we de slotfase van de competitie in.

Zowel aan de kop van de competitie als in de staart zijn nog geen beslissingen gevallen. S.C. Stiens 1 speelt zaterdag tegen Wykels Hallum 1. Beide ploegen spelen om degradatie te voorkomen. Wykels Hallum staat er veel beroerder voor dan S.C. Stiens.
Het hoogst haalbare is het ontlopen van rechtstreekse degradatie en dan zal het in de nacompetitie nog lastig worden om zich te handhaven.
In diverse media kunnen we echter al lezen dat ze zich al hebben verzoend met spelen in de 3e klasse, maar één ding is zeker: S.C. Stiens mag daar niet voor zorgen.

Wykels Hallum zal er zaterdag tegen S.C. Stiens heus staan.

Waar staat S.C. Stiens?
De Stienser keatsdagen komen ongelegen. De zaterdag kan een mooie avond worden, maar het is verstandig dat de spelers de vrijdag aan zich voorbij laten gaan. Eén punt is waarschijnlijk genoeg om de nacompetitie te ontlopen en het zo mooi zijn dat er zaterdag 3 punten bij het saldo kunnen worden opgeteld.
Dan mogen de spelers zaterdag heus een biertje extra drinken. Tegen Wykels Hallum zal de focus en zijn, want naast de punten staat ook prestige op het spel.
Het staat vast dat het een boeiende wedstrijd gaat worden

Categorieën: