Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – VVI 1

Het seizoen gaat weer beginnen en meteen staat er voor S.C. Stiens een pittige wedstrijd op het programma. Sterker nog: S.C. Stiens heeft nog nooit van VVI weten te winnen. S.C. Stiens speelde vorig jaar een sterk seizoen, maar uitgerekend VVI had zomaar weer een streep door de ambitie van S.C. Stiens kunnen zetten. S.C. Stiens moest een 1 – 0 achterstand in ongeveer 60 minuten ombuigen naar gelijkspel of winst om de periodetitel te winnen, maar de uitbraak van Covid19 liet het niet meer toe. Hoe de ploegen elkaar nu verhouden weten we nu nog niet. VVI heeft zich aardig weten te versterken en heeft een goede voorbereiding gehad. Dat geldt ook voor S.C. Stiens al zijn er voor vandaag best nog wel wat vraagtekens in de selectie van René Dijkstra.

Op basis van de voorbereiding is het nu nog niet te zeggen wie in de basis staan, maar helaas zijn er als gevolg van ziekte en blessures vraagtekens en met name in de voorhoede. Gelukkig is de selectie in de breedte sterker geworden. In de voorbereiding hebben we enkele A-junioren sterk werk zien leveren en ook spelers van het 2e rammelen nadrukkelijk aan de poort.
Hoe dan ook: deze wedstrijd wordt een spannende en beide ploegen gaan een nadrukkelijke rol spelen in deze competitie. Dan is een eerste winst erg welkom. Op basis van de stand in de competitie kunnen we hier nog niks over zeggen, op basis van het verleden komt een overwinning van S.C. Stiens dichterbij. Kort na 16.15 uur weten we meer.
Wij wensen spelers en staf veel succes en drie punten toe.

Categorieën: