Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – VEV ’67 1

Een kleine analyse leert dat S.C. Stiens na de winterstop na iedere gewonnen wedstrijd weer een sterkere tegenstander treft. Vandaag is dat VEV ’67. Net als S.C. Stiens zijn zij na de winterstop ongeslagen en hebben net als S.C. Stiens iedere wedstrijd ruim gewonnen. Wij zijn volop in de race om de 2e periodetitel te winnen en VEV ’67 zal iedere kans die ze krijgen aangrijpen om het grote gat met koploper Bergum te dichten om zo weer terug te keren naar de 1e klas. Daar waar zij zich thuis voelen. Dan moeten ze het sterke S.C. Stiens wel verslaan en dat is op voorhand niet gemakkelijk.

Spelers en staf van S.C. Stiens hebben de geut te pakken en dat stralen ze ook uit. Veel spelers kunnen scoren en kunnen vertrouwen op een degelijke verdediging en hoe leuk is het om daar clubkeeper Sietse van der Heide weer te zien staan en coachen. Hij vervangt met verve de geblesseerde Evert van Schepen en heeft er ook zichtbaar lol in.

S.C. Stiens zal zaterdag een gedreven en mogelijk getergd VEV ’67 treffen. De uitwedstrijd was een overwinning voor S.C. Stiens. Een gelijkspel was een stand die de onderlinge krachtsverhouding het beste zou hebben weergegeven, maar daar dacht invaller Tim Bijkerk toen anders over. Hij was het die VEV ’67 van slag bracht en de punten mee terugnam naar Stiens. Laten we nu de punten maar in Stiens houden en dan doen we het erg goed. Wij wensen spelers en staf veel succes toe in hun jacht naar succes.

Categorieën: