Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – Tonego 1

S.C. Stiens 1 is na twee nederlagen tegen BCV en t Fean 58 niet goed uit de winterstop gekomen. Het is dus alle hens aan dek. De ploegen in de onderste regionen staan maar dichtbij en dat maakt dat we ons best wel wat zorgen mogen maken. Uiteraard realiseert het team en staf dat, maar keer het maar eens om. In eerste plaats is daar bewustwording, inzet en team op nummer 1 voor nodig. Al het andere volgt later. Toch is de rust bewaren ook belangrijk. Dat is trainer Rudi van der Burg wel toevertrouwd, maar het kussen moet ook worden opgeklopt. Dus in zekere zin is rust ook niet wat we nodig hebben. Een mooie uitdaging voor spelers en staf.

Zaterdag is een directe concurrent Tonego dan ook nog eens de tegenstander. Een tegenstander waartegen S.C. Stiens geen goede uitslagen tegen boekt. Tonego is net als S.C. Stiens grillig in de uitslagen, maar zal op basis van onderlinge resultaten met vertrouwen in Stiens spelen. Winst van S.C. Stiens maakt een gat met Tonego van 6 punten, maar dan moet Tonego de inhaalwedstrijd niet winnen. Aan het omgekeerde willen we even niet denken.

Zaterdag dus een erg belangrijke wedstrijd voor S.C. Stiens. Meer dan ooit heeft S.C. Stiens een duwtje nodig en laten we de ploeg dat geven. We krijgen er dan vast wat moois voor terug. Spelers en staf succes met deze belangrijke wedstrijd.

Categorieën: