Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – SC Joure (15.00 uur)

De uitwedstrijd tegen SC Joure kende uiteraard naast twee helften, ook twee gezichten. In de eerste helft kwam S.C. Stiens er niet aan te pas en met een ruststand van 2 – 0 mocht S.C. Stiens gelukkig zijn. SC. Joure liet in die eerste helft zien dat ze mee zouden gaan doen om de prijzen. Ook na rust zag het lang naar uit dat de ploeg van Rudi van der Burg puntloos naar huis zou gaan, maar de wedstrijd kantelde. S.C. Stiens speelde veel meer naar voren en SC Joure wankelde, maar werd lang in leven gehouden door de scheidsrechter van toen. Personele omzettingen zorgden uiteindelijk voor de ommekeer en het werd uiteindelijk toch nog 2 – 2. Er had zelfs nog meer ingezeten ook.

Op basis van de eerste helft was het toch een mooi punt tegen een ervaren en goede ploeg. Na deze wedstrijd ging SC Joure minder presteren en het is best raar dat deze ploeg onder S.C. Stiens staat. Of is S.C. Stiens ook gewoon een goede ploeg? Laten we daar zeker vanuit gaan en dat maakt deze wedstrijd ook interessant. S.C. Stiens kan in het kielzog van de koplopers prima meekomen en winst op SC Joure zorgt ervoor dat er met hun een gat wordt geslagen. Voor beide ploegen staat er vandaag best veel op het spel: aanhaken of afhaken.

Als SC Joure de vorm weer weet te vinden wordt het een lastige wedstrijd, maar winnen van S.C. Stiens doet niemand zomaar. De selectie van S.C. Stiens kent weinig personele problemen en de ambitie is groeiende. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd begint om 15.00 uur en wordt gespeeld op het kunstgrasveld.

Categorieën: