Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – Marum

De knappe overwinning van vorige week tegen sc Joure kwam op een heel welkom moment. Na 2 verliespartijen ligt mineur op de loer en dan is het belangrijk om snel van de 0 af te komen. Ondanks de blessures zeker knap en dankzij de vervangers is dat gelukt. En dan staat de volgende wedstrijd alweer op de planning. De blessures blijven helaas nog wel even en mogelijk wordt ook Gerrit Winkel aan dat rijtje toegevoegd. Voor Rudi van der Burg is het weer zoeken naar het juiste team en tactiek en dan komt zaterdag de koploper Marum 1 ook nog eens op bezoek. Weer een mooie testcase, maar ook weer een hele lastige tegenstander.

Marum en S.C. Stiens spelen al enkele jaren tegen elkaar en hebben dus weinig geheimen voor elkaar. Beide teams zijn altijd aan elkaar gewaagd en de wedstrijden zijn altijd boeiend en doelpuntrijk.

Vorig seizoen wist S.C. Stiens 2x te winnen van Marum. Op basis van de ranglijst / de vorm en de vele afwezigen zou winst voor S. C. Stiens nu razend knap zijn. Daarnaast heeft Marum zich in de zomer goed kunnen versterken en staan daarom niet voor niks bovenaan in de competitie. Ze zullen hun ongeslagen status vast en zeker willen behouden, maar ze weten dus ook dat winnen van S.C. Stiens niet gemakkelijk is. Marum zal er zaterdag ook heus weer staan. Dat geldt natuurlijk ook voor S.C. Stiens en daarom verwachten we weer een mooie wedstrijd en dan zien we om ongeveer 16.15 uur wel wat er op het scorebord staat.

Categorieën: