Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – Kollum 1

Van druk kunnen we aan het prille begin aan het seizoen nog niet spreken, maar als we kijken naar de ranglijst is dit nu al best wel een belangrijke wedstrijd voor S.C. Stiens . Promovendus Kollum heeft aan 2 wedstrijden 6 punten overgehouden en staat bovenaan. De tegenstanders van Kollum waren op voorhand niet gemakkelijk. Sv Marum werd met 3 – 2 verslagen en iedereen weet dat Sv Marum een zeer sterke en voetballende ploeg heeft. Na Sv Marum leek het mis te gaan tegen het stugge vv Nijland, maar een 3 – 0 achterstand werd snel omgebogen naar een mooie 3 – 5 overwinning. Een mooie start dus voor Kollum met veel scorend vermogen.

S.C. Stiens heeft tot deze wedstrijd 1 punt en je hoeft geen rekenwonder te zijn om uit te rekenen hoe belangrijk winst zaterdag is. Naast 3 punten is een overwinning ook goed voor het moraal. De nederlaag tegen het zeer sterke Fc Burgum mag en het gelijkspel tegen Zwaagwesteinde had gewoonweg een overwinning moeten zijn. Het zou zeer welkom zijn als er zaterdag wordt gewonnen. De ploeg van René Dijkstra heeft voetballend veel in huis, maar is achterin nog wel zoekende en soms slordig. De druk zal dan ook naar voren moeten en domweg 1 meer scoren dan Kollum. Dan kan het haast niet anders dan dat het een doelpuntrijke wedstrijd gaat worden.

Vraag: doet u al mee met de minutenactie? Check de site en steun S.C. Stiens 1 en maak kan op leuke geldprijzen.

De wedstrijdsponsor van deze middag is Loodgieters- en installatiebedrijf Boonstra. Wordt zeer gewaardeerd en dus hartelijk dank!

Categorieën: