Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – GVAV Rapiditas 1

S.C. Stiens bereikt de derde ronde van de nacompetitie door een uitstekende 6 – 0 overwinning op RSC!

Afgelopen zaterdag 1 juni stond de nacompetitie wedstrijd tegen RSC op het programma. De wedstrijd werd met maar liefst 6 – 0 gewonnen en daar viel niets op af te dingen. S.C. Stiens was heer en meester en liet de tegenstander vooral achter hen aan lopen. Met name Len Valkema was bij tijd en wijle onnavolgbaar voor RSC en dartelde langs de tegenstanders alsof ze er niet stonden. Dit resulteerde uiteindelijk in 2 doelpunten van Len van grote schoonheid!

Na de 1e helft stond het 3 – 0 en nadat na 5 minuten in de 2e helft de 4 – 0 op het scorebord was gezet ebde het geloof van RSC langzaam weg. Toch was er af en toe nog een speldenprik van RSC, maar dat was eerder het gevolg van onachtzaamheid van S.C. Stiens. Met doortastend optreden van keeper Danyo bleef de 0 op het scorebord staan.

Al met al een prachtige middag voor het team en de begeleiding; op naar de volgende wedstrijd in de nacompetitie! S.C. Stiens treft als tegenstander GVAV Rapiditas uit Groningen. GVAV (afgelopen seizoen uitkomend in de 1e klasse) wist afgelopen zondag met 3 – 0 te winnen van Valthermond.

Wie gaat er komende zaterdag met de winst vandoor en speelt de beslissingswedstrijd op neutraal terrein? We zijn dichtbij, maar daarvoor moeten er wel 2 wedstrijden gewonnen worden en dat kan zomaar. Dit team en de begeleiding hebben de zaakjes prima voor elkaar, dat bleek afgelopen zaterdag uit het spel, het fanatisme en slimheid waarmee wordt gevoetbald.

Zaterdag 8 juni, sportcomplex It Gryn om 14.30 uur zien wij u graag langs de kant om onze heren 1 aan te moedigen! Team en begeleiding: veel succes!!

Categorieën: