Voorbeschouwing S.C. Stiens 1 – BCV 1

Zaterdag 26 speelt S.C. Stiens 1 alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. S.C. Stiens 1 kan vrijuit voetballen en sinds vorige week weet ook Broekster Boys wat dat kan betekenen. Voor BCV zit het seizoen er nog niet op. Het belang van zaterdag is een punt pakken, maar misschien nog wel belangrijker: blessurevrij uit deze wedstrijd komen. BCV zal nacompetitie spelen om weer terug te keren naar de 1e klas. Zover is S.C. Stiens niet. Daarvoor was S.C. Stiens niet constant genoeg. Alhoewel: als S.C. Stiens wint van BCV pakken ze in elke periode 13 punten.
BCV heeft het in de 1e periode laten liggen en komen nu pas echt op gang. Helaas te laat om mee te doen voor het kampioenschap, maar kans op promotie is er nog steeds en dan is het beter om nu in vorm te zijn dan in de 1e periode.
Of die vorm genoeg is voor winst op S.C. Stiens 1 is nog maar de vraag. Voor eigen publiek én de laatste thuiswedstrijd wil de ploeg van Rudi van der Burg nog één keer alles geven. De uitwedstrijd was met een 3 – 1 overwinning voor BCV. S.C. Stiens had zeker kansen, maar wist een 0 -1 voorsprong niet uit te bouwen. BCV kwam langszij en won. Niks op af te dingen, maar onnodig mag het ook worden genoemd. Wie weet wordt dat zaterdag ook even rechtgezet.

Categorieën: