Voorbeschouwing BCV 1 – S.C. Stiens 1,

De gewonnen uitwedstrijd tegen De Griffioen gaf weer even lucht. Naast de goede overwinning tegen een ploeg in vorm liet S.C. Stiens zien dat het team goed in elkaar steekt. Enkele basisklanten waren afwezig, maar van horen en zeggen meegekregen waren de vervangers goede teamspelers die er meteen stonden. Huub Klijnsma was aanvoerder en dat is zeker een vorm van beloning voor zijn goede seizoen. Ook mag Sander Kars mag genoemd worden, hij viel uitstekend in en dat gold ook voor Maarten Klijnsma.

We zijn eind april en dan spelen we tegen een tegenstander voor het eerst dit seizoen! Om 19.00 uur speelt S.C. Stiens uit tegen BCV 1 in Bergum. Vorig jaar 1e klasser en kon dit jaar niet echt een grote rol van betekenis spelen. S.C. Stiens staat 6 punten achter BCV en dus nog volop kans om boven hun te eindigen. Beide ploegen spelen niet echt ergens meer voor en mogelijk zien we dat ook terug in de opstelling? Zeker is dat 3 selectiespelers er niet bij zijn. Hun plek zal zeker waardig worden ingevuld en mogelijk weer door jeugdspelers?

We wensen staf en spelers een succesvolle wedstrijd toe tegen deze relatief onbekende tegenstander, maar natuurlijk heeft Rudi van der Burg zijn huiswerk goed gedaan. Een mooi einde van competitie gloort nog steeds aan de horizon.

Categorieën: