Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app.

Je hebt er wellicht al het een en ander over gehoord, binnenkort komt er een nieuwe voetbal.nl app. De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt.

In de nieuwe voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond. Naast de nieuwe voetbal.nl app gaan we vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018 gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app. Dit is de app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich kunnen legitimeren met een digitale spelerspas.

Om er zeker van te zijn moeten er een aantal zaken goed geregeld zijn:

-Leden welke willen inloggen op de voetbal of de wedstrijdzaken app, moeten zich in de app registreren met een email adres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde email adres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het email adres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat email adres herkent de app het lid. Zorg er daarom voor dat het juiste email adres bij ons bekend is en dus staat geregistreerd in sportlink. Als het email adres niet bekend is in sportlink dan kun je niet inloggen. Neem dan contact op via de mail info@scstiens.nl, zodat het kan worden aangepast.

-Foto’s, vanaf 12 juni zijn alle foto’s welke bekend zijn bij de KNVB in sportlink club toegevoegd. Deze foto’s zijn bij het live gaan van de app en website zichtbaar. Na 1 juli kunnen de ontbrekende foto’s worden toegevoegd. Dit kan door de speler zelf gedaan worden tm 31 oktober 2017.  Half juli gaat de nieuwe voetbal.nl app live en de nieuwe wedstrijdzaken app kun je al in de stores downloaden.

Binnenkort ontvang je meer nieuws en gaan we je mer vertellen over de exacte datum wanneer de voetbal.nl app live gaat.

Kijk op onderstaande link voor meer info.

https://list-manage.agle2.me/click?u=http%3A%2F%2Fwww.sportlink.nl%2Fvoetbal-nl%2F&c=5700272475078656&s=5694639155707904&p=1&ns=sportlink

Categorieën: