Vertrek Dennis Oegema bij hoofdklasser vrouwen SC Stiens

Vertrek Dennis Oegema bij hoofdklasser vrouwen SC Stiens

Na dit seizoen zal de samenwerking tussen S.C. Stiens en Dennis Oegema tot een einde komen. Dennis heeft de afgelopen vier seizoenen bij de club gewerkt, aanvankelijk als assistent-trainer in de eerste twee jaar en vervolgens als hoofdtrainer van het damesteam gedurende de laatste twee jaar. In deze periode heeft Dennis ervoor gezorgd dat het damesteam van S.C. Stiens zich heeft weten te handhaven in de hoofdklasse. Ook dit seizoen blijft S.C. Stiens vechten om komend seizoen in de hoofdklasse te mogen uitkomen.

We kunnen terugkijken op een prachtige periode, waarin Dennis heeft aangetoond een team te kunnen vormen dat op het niveau van de hoofdklasse kan presteren. Dennis is een technisch zeer bekwame trainer die het team naar successen heeft geleid. Voor Dennis is het nu het moment aangebroken om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging.

Namens de club willen we Dennis alvast bedanken voor zijn onvermoeibare inzet en toewijding. We wensen hem veel succes in de tweede helft van het seizoen bij S.C. Stiens, evenals in zijn verdere carrière!

Categorieën: