Winst in Minnertsga voor F3

Na het behalen van de 1e plaats afgelopen woensdagmiddag bij het toernooi van Leovardia, stond vandaag de volgende competitiewedstrijd op het programma tegen Minnertsga F2.

De wedstrijd ging gelijk op en beide teams speelden voor het publiek een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Minnertsga F2 kwam goed uit de startblokken en daar hadden de jongens van F3 het best lastig mee. Na 15 minuten werd de wedstrijd opengebroken en maakte Jordy de 0-1. Kort daarna kwam een hoge bal richting het doel van Julian die hij helaas niet goed kon stoppen waardoor de 1-1 gemaakt werd. Pieter maakte daarna de 1-2 en Niels zorgde voor de 1-3 ruststand.

Na de rust bleef het spannend. Minnertsga maakte de 2-3 waardoor de spanning in de wedstrijd terug kwam. Marcel maakte daarna snel een doelpunt waardoor er weer een marge van 2 doelpunten verschil was. Lang konden de jongens van F3 daar niet van genieten. Na de 3-4 waren het nog 10 spannende minuten waarin niet meer gescoord werd. Dus met een eindstand van 3-4 werd de wedstrijd winnend afgesloten door S.C. Stiens F3.

Scoreverloop:
15′ (0-1) Jordy
17′ (1-1) Minnertsga F2
18′ (1-2) Pieter
19′ (1-3) Niels
28′ (2-3) Minnertsga F2
29′ (2-4) Marcel
30′ (3-4) Minnertsga F2