Wedstrijdverslag zat. 1 okt. 2016 S.C. Stiens JO11-1 – LSC 1890 JO11-2

De wedstrijd start  lekker fel. Ernst loopt aan kop met op z’n hielen gevolgd door een LSC speler die de bal overneemt. Lars P.  weet de bal af te pakken en lost in de eerste minuten al een schot op de keeper. De keeper houdt de bal  tegen. Goede actie en de adrenaline neemt bij iedereen toe. Dan gaat de bal richting onze keeper Cas die na voren sprint om de bal te ondervangen. In volle snelheid volgt een botsing met een  LSC speler. Direct na deze korte time out lost Ernst een schot op de goal die erover heen gaat. De spanning zit goed in de wedstrijd. Een lange harde bal volgt richting onze goal maar deze wordt vlak voor de goal geweerd door de rug van Lars S. Weer nadert de bal onze keeper en door het fanatieke spel van Lars P. komt de bal bij Boyen terecht die ‘m voor het goal wegschopt. Een wissel volgt en Sander B. en Sander v/d N. komen in het spel.  LSC lost weer een schot op onze keeper maar Sander B. weet deze goed te weren. Ingooi LSC , Sander B. trapt de bal weg en schopt deze naar Kars. Door goed en kort overspel van Koen en Kars schiet de bal net naast de goal van LSC. Eerste helft zit er op stand 0-0.

De tweede helft begint gelijk weer spannend. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Ingooi Stiens. Kars haalt de bal uit de voeten van LSC en schiet in samenspel met Koen, met een boog op de goal. Geen doelpunt maar dan krijgt  Lars P. de bal van Sander v/d N. Behalve de keeper staat er niemand om hem heen. Lars P. schopt de bal op een rustige tempo  in de rechterhoek van de goal. Stand 1-0. Kort daarna is weer een aanval van Stiens. Een jonge LSC-supporter roept: Houd het vertrouwen,  houd het vertrouwen!

Sander B. schiet de bal naar voren en Lars S. gaat  pijlsnel met de bal richting goal. Boyen is in knap duel met een LSC speler en hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor Lars P. om met een mooie boog het tweede doelpunt  te maken. Stand 2-0. Kort hierop sprint Sander v/d N. naar voren en maakt een prachtig derde doelpunt. Stand 3-0. Dit is ook gelijk de eindstand van deze prachtige wedstrijd om naar te kijken. Bedankt jongens, goed gespeeld!.