Verlies S.C.Stiens F3 bij St. Jacob F1

Om 09.00 uur was de aftrap in het zonnige Sint Jacob van de wedstrijd tussen de plaatselijke F1 en S.C. Stiens F3. De nummers 2 en 3 maakten er weer een spannende wedstrijd van.

St. Jacob begon sterk aan de wedstrijd en maakte na 6 minuten de 1-0. Daarna had F3 het ook nog lastig. Maar nog voor de rust kwam de kanteling. David Andres wist een afgeketste voorzet prachtig in het doel te schieten en kort na deze verdiende gelijkmaker maakte Jordy vlak voor rust de 1-2.

Na rust bleef Stiens F3 de betere ploeg. Maar helaas werd de voorsprong niet vergroot. Hierdoor kon St. Jacob 5 minuten voor tijd de gelijkmaker maken. En in de blessuretijd kreeg F3 vlak voor de eigen doel een ingooi, welke niet door de verdediging weggewerkt kon worden waardoor de thuisploeg alsnog het winnende doelpunt maakte.

Helaas dus weer geen punten mee naar Stiens. Volgende week de uitwedstrijd tegen S.C. Franeker.