F3 verliest ook van de andere koploper

Na vorige week nipt verloren te hebben van de ene koploper, moest F3 deze week aantreden in Tzummarum tegen de andere koploper van de 4e klasse 004 Tzummarum F1.

Flitsende opening

De Toppers van F3 begonnen zeer goed aan de wedstrijd. Gelijk ging te bal naar voren en na ruim 50 seconden scoorde Jordy het openingsdoelpunt. Stiens leek in het begin van de wedstrijd het beste van het spel te hebben, maar wist de voorsprong niet verder uit te breiden. Tzummarum F1 kwam de laatste 5 minuten voor de rust beter in de wedstrijd en zorgden ervoor dat David Andres 3 keer de bal uit het doel moest vissen.

2e helft

Stiens F3 begon na de rust weer sterk. Ook Tzummarum F1 kreeg betere kansen. Marcel maakte halverwege de tweede helft de aansluitende 3-2. Even leek het erop dat de Toppers de gelijkmaker konden maken. Maar helaas in de laatste 3 minuten was het de thuisploeg die nog 2 keer de bal achter 2e helft keeper Jordy (die al een paar prima reddingen had verricht) geschoten waardoor er een 5-2 eindstand op het bord kwam.

Man of the match: Jordy

Score verloop:
01′ (0-1) Jordy
17′ (1-1) Tzummarum F1
19′ (2-1) Tzummarum F1
20′ (3-1) Tzummarum F1
29′ (3-2) Marcel
37′ (4-2) Tzummarum F1
39′ (5-2) Tzummarum F1