S.C. Stiens MO17-1D – Sneek Wit Zwart MO17-1

De uitwedstrijd was een fikse domper, 1-1 als uitslag terwijl wij daar met een flinke score van het veld hadden moeten stappen. Begin signaal, zes minuten later 0-2 op het bord. Wij stonden erbij en keken ernaar. Einde eerste helft wordt de 0-3 nog gemaakt en daar viel niets op af te dingen. Het was zwak van onze kant en wij lieten SWZ hun gang gaan.

Tweede helft werd anders aangevangen, verandering van opstelling en wij trokken het spel onze kant op maar de afwerking was vandaag niet scherp genoeg. Toch kom je op 2-3 en dat was meer dan verdiend (in de tussentijd schoot SWZ nog een penalty huizenhoog over). En de kans op de 3-3 maar ook helaas werd onze penalty gemist. Een minuut later weer een penalty voor SWZ en de 2-4 was de beslissing.

Een wedstrijd met twee gezichten, een eerste helft waarin wij niet wij waren. Een tweede helft waarin het roer omging, er beter werd gevoetbald maar waarin de opgelopen schade helaas net niet hersteld kon worden. Volgende week de halve finale tegen SJO JVZ, daarin zullen wij gelijk scherp moeten beginnen en laten merken dat er niets te halen valt, anders loopt je weer binnen 10 minuten gigantisch achter de feiten aan. Een slechte generale belooft een goede première..