S.C. Stiens MO17-1 – SF Deinum MO17-1 8-0

Nieuwe seizoen, nieuwe kansen. Vorig jaar een team vol met MO15 spelers die de tweede plek wisten te behalen in een MO17 competitie met onder andere BBC MO17-1. Nu allemaal een jaartje ouder en wat verder ontwikkeld qua voetbal en dat was de vorige keer tegen Blauw Wit ook duidelijk te zien.

Vandaag op bezoek SF Deinum, een onbekende tegenstander dus was het zaak om scherp te beginnen en of wij dat deden. Binnen 8 minuten was de wedstrijd al beslist, 4-0 was de score met doelpunten van Tara (2x), Anniek en Hannah Het verschil was gemaakt en de gemakzucht sloop er enigszins in, ondanks dat werden er alsnog voldoende kansen gecreëerd om de score verder te doen oplopen. Het was echter wachten tot de 35e minuut voor de volgende treffer, ditmaal was Hannah het eindstation en nog voor de rust werd de 7-0 bereikt, wederom twee doelpunten van Hannah. De tweede helft was een typische zomeravond voetbalwedstrijd. Het weer was heerlijk en in het veld viel er niets te duchten van de tegenstander. De keepster van Deinum wist nog vele malen te redden, zag een bal op de paal belanden en moest in de 70e minuut nog een keer de bal uit het net halen na nogmaals een doelpunt van Hannah. 8-0 als eindstand, een prima begin van de competitie.