sc Stiens MO15-1 op Karakter naar een punt!

De meiden M015-1 hadden vandaag een pittige tegenstander, Buitenpost kwam op bezoek en dat is een team met veel 2e jaars meiden en ook nog dispensatiespeelsters erbij (15 jaar). Irma was helaas verhinderd en Esma kwam ons daarom achterin versterken.

Na een moeizaam begin (de meiden moesten nog even wakker worden) en een snelle achterstand, begon het team te draaien en kwam via 2 mooie goals nog voor rust terecht nog op een 2-1 voorsprong.

Lena en Nada waren niet fit, Lisa had nog last van het hoofd na vorige week en tot overmaat van ramp viel ook nog Maud uit met een enkelblessure, maar de meiden werkten hard en probeerden de gelijkmaker te voorkomen, helaas maakte Buitenpost een prachtige goal, onhoudbaar voor de goed keepende Ilsa.

De meiden bleven knokken en met deze instelling van de geblesseerden die echt even op het tandvlees moesten bijten zal het helemaal goed komen met dit team!

Goed als team gewerkt meiden op naar het sterke Be Quick Dokkum en iets eerder wakker worden dan, deze wedstrijd begint namelijk al om 08:30 uur!!

Deze week weer lekker trainen en de blessures weer goed herstellen.