SC Stiens JO9-6M – MKV JO9-7M

01 april ’17 hadden wij een thuiswedstrijd tegen MKV mo9. De 1e helft werd er goed gevoetbald. De meiden speelden goed over en er was strijdlust. MKV had dan ook geen schijn van kans. De 1e helft werd afgesloten met een 3-0 voorsprong maar het had ook zo 6-0 kunnen zijn. De 2e helft was net andersom. De meiden waren de controle kwijt en MKV kwam op gelijke hoogte met Stiens. Daarna werd het een wedstrijd van erop of eronder. Uiteindelijk werd het 3-3, een terechte uitslag. Hoe kwam het dat MKV zo goed uit de kleedkamers kwam? We hebben het de coach van MKV gevraagd en die zei dat ze in de rust eierkoeken eten. Willen we de volgende wedstrijden de 2e helft net zo goed voetballen als de 1e helft dan moeten we in de rust eierkoeken eten.

Meiden al met al hebben we weer genoten van de strijdlust om het op 3-3 te houden en het mooie aanval spel van de 1e helft. Dikke pluim en duim.

En wie neemt de volgende wedstrijd eierkoeken mee?