S.C. Stiens JO9-2 Uit tegen Rijperkerk JO9-1 1-10

Zaterdag morgen stond het 3e duel deze competitie op het programma. Na de uitstekende overwinning vorige in Hardegarijp, ging het team weer deze richting uit om daar vlakbij in Rijperkerk de wedstrijd af te werken tegen JO9-1. Jorn en Bauke Gerben waren helaas wegens ziekte afwezig.

Jo9-2 begon rustig aan de wedstrijd. We kregen al een paar goede kansen voordat Jellerd de 0-1 maakte. Kort daarop kwam Rijperkerk weer op gelijke hoogte omdat de uittrap van de keeper terecht kwam bij een aanvaller van Rijperkerk, die de bal in één keer over de keeper in het doel werkte.

Daarna kreeg Stiens grip op de wedstrijd en gaf bijna de tegenstander geen kansen meer. Mark, Jellerd en Patrick zorgden ervoor dat er met een ruststand van 1-4 naar de kleedkamer gingen.

Terug op het veld was het Stiens die direct weer de aanval zocht en Mauro maakte gelijk de 1-5. Prima verdedigend werk van Yenthe en op het middenveld Thijn zorgden ervoor dat Daniël als keeper de bal maar 2 keer in handen kreeg. Nadat Jellerd (2x), Mark en Patrick (2x) nog wisten te scoren, was de 1-10  eindstand een feit. Met een wedstrijd minder gespeeld en 1 punt achterstand op de koploper

Een uitstekende wedstrijd van deze Toppers. Met een wedstrijd minder gespeeld en 1 punt achterstand op de koploper staat volgende week zaterdag de inhaalwedstrijd thuis, weer tegen Hardegarijp op het programma. Wij nodigen iedereen uit om deze toppers te komen aanmoedigen en indien er weer gewonnen wordt lonkt voorlopig de eerste plaats in deze competitie.