S.C. Stiens F3 verliest van koploper St. Jacob F1

19 maart stond de wedstrijd tegen koploper St. Jacob F1 op het programma voor de Toppers van F3. David Andres verdedigde als inval-keeper prima het doel.

Veel kansen

St. Jacob F1 maakte de 0-1 al in de 3e minuut. Daarna werd F3 sterker en kreeg vele kansen. De keeper van St Jacob maakte veel goede reddingen, maar ook de lat en de paal werden meerdere keren geraakt door Niels, Pieter en Marcel. Julian maakte mooie akties op het middenveld en kreeg ook nog een prima kans, maar hij miste het doel net. Vanuit een corner leek de bal over de lijn te gaan, maar een speler van St. Jacob wist de bal nog net voor de doellijn weg te schieten.

2e helft

Na de rust was het F3 dat volop in de aanval ging. Vele kansen kreeg het team nog. Meerdere keren op de lat en de paal. Toch wist St. Jacob F1 2 keer voor het doel te komen van David Andres en de bal in het doel te werken. 5 minuten voor tijd maakte Niels direct uit een corner de enige tegentreffer te maken, waardoor de 1-3 eindstand bereikt werd.

Man of the match: Niels