S.C. Stiens MO17 komt tekort tegen St. Anna MO17.

Op het mooie sportcomplex in St. Anna stond de kraker van de competitie op het programma. In de eerdere ontmoetingen dit seizoen ontliepen wij elkaar niet zoveel en dat was vandaag dan ook niet anders. Een heuse zes punten wedstrijd, bij winst zou het gat met St. Anna verdwijnen en zouden de titelaspiraties levend blijven. Een wedstrijd waar veel op het spel stond met twee teams die er vol voor moesten gaan.

Vanaf de aftrap lieten beide teams zien er vol voor te willen gaan en ging de strijd gelijk op. Kansjes waren er over en maar de enige cijfers die veranderden waren de minuten op het scorebord. Na een klein kwartier spelen dacht Julia een op een met de keepster van St. Anna te komen ware het niet dat de bal voor haar werd weggeslagen door een speelster van St. Anna, geen grote scoringskans, geen penalty en St. Anna in de counter met 3 man op Barber en Dyantha af. Door uitstekend verdedigend werk werd de counter onschadelijk gemaakt. Een kleine tien minuten later viel de gelukkige 1-0 voor St. Anna, een afgeslagen bal werd op de rand van het strafschopgebied opgevangen, een zacht schot bracht St. Anna aan de leiding. Tergend langzaam hobbelde de bal het doel in, een fikse klap die verwerkt moest worden.

Kort na de rust viel de 2-0 van St. Anna, uit een moeilijke positie kreeg de aanvalster van St. Anna alle tijd om de bal voor te geven. Half ingrijpen en een teen van St. Anna deden de bal richting doel bewegen en ook ditmaal hobbelde de bal tergend langzaam het doel in. Het hieropvolgende half uur werd de druk opgevoerd richting het doel van St. Anna maar het mocht uiteindelijk niet baten. Kort voor tijd mocht St. Anna de 3-0 noteren. De bal werd opgevangen na een zwakke doeltrap en de spits kon vrij doorlopen richting doel en de bal binnenschuiven. Een bittere pil voor ons, de uitslag doet anders vermoeden en doet denken dat het een makkelijke overwinning was voor St. Anna. Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn en dan moet het balletje net de goede kant opvallen.

Volgende week opnieuw een wedstrijd tegen St. Anna op het programma, ditmaal de inhaalwedstrijd die 10 maart jl. werd afgelast. Een kans om ons te revancheren en de rug te rechten.
Je team