S.C. Stiens MO17 kansloos tegen St. Anna MO17

Waar wij de vorige wedstrijden aan elkaar gewaagd waren, was St. Anna vandaag een maatje te groot voor ons. 0-3 voor St. Anna en dat was zeker niet geflatteerd.

In het eerste kwartier werden wij compleet overlopen, een ontketend St. Anna bonsde hevig op de deur en wij mochten ons gelukkig prijzen dat het toen slechts 0-1 stond. Een uithaal van rand 16 eindigde pardoes in het goal. Tot aan de rust kwam er een periode waarin wij beter voor de dag kwamen en het spel gelijk op ging en kregen wij een aantal kansen die een beter lot verdienden. Het tempo lag ontzettend hoog, iets dat het voetbal niet ten goede kwam maar wel enigszins vermakelijk was voor het publiek. Er werden veel duels uitgevochten en er werden zat kansen gecreëerd, al had St. Anna hier wel de overhand in.

De tweede helft kende een eentonig beeld, wij waren niet opgewassen tegen St. Anna en al snel viel dan ook de 0-2, een doelpunt die St. Anna extra vleugels gaf. Overal een stapje te laat, met wellicht Koningsdag nog in de benen? De genadeklap viel 20 minuten voor tijd, nog enkele speldenprikjes van onze kant en een einduitslag van 0-3 betekenden het einde van de wedstrijd. St. Anna, gefeliciteerd met het dikverdiende kampioenschap. Wat nog rest is een uitwedstrijd naar BBC en een thuiswedstrijd tegen Frisia, nog alle kans om het seizoen nog positief af te sluiten.