S.C. Stiens MO17-2 – Wardy MO17-1

Een wat korter verslag dan normaal voor de laatste wedstrijd van het jaar. De koppositie in handen en vandaag moesten daar drie punten aan toegevoegd worden, helaas liep dit allemaal even wat anders dan gepland.

Het overwicht was er wel maar echt aan voetballen toekomen wilde niet lukken, Wardy had een missie en die missie was om niet te verliezen dus werd er met man en macht verdedigd. Het frivole spel van de afgelopen weken was er vandaag helaas ook niet dus moest het van ver komen. In de eerste helft tekende Hannah voor de 1-0 na een pass van Dyantha en daar bleef het helaas bij. In de tweede helft moest Wardy met 10 man verder vanwege een blessure en wisten ze helaas alsnog langszij te komen door een lange solo die op eigen helft werd gestart en waar er door ons vergeten werd om daadkrachtig in te grijpen. 1-1, tevens de eindstand.

Na een pittige najaarscompetitie waar wij niet naar onze mogelijkheden hebben gepresteerd, begint het voetbal in de ‘voorjaarscompetitie’ langzaam op gang te komen en wordt er bij vlagen prima gevoetbald. Nu even winterstop met tussendoor nog het Waed en Ie toernooi en wellicht een oefenwedstrijd erbij.

In ieder geval zijn we wel de trotste Herbstmeister van deze competitie. De volgende competitiewedstrijd staat pas weer in maart op het programma met dan hopelijk ook weer de geblesseerde Barber en Danique in onze gelederen.