S.C. Stiens MO17-1D – LSC 1890 MO17-1

Een week later dezelfde tegenstander. Het beeld was in een week tijd niet veranderd, op de helft van LSC met ook vandaag weer uitstekend voetbal, lekker veel beweging, positiewisselingen en een goed positiespel. Als de bezetting goed is dan gaat het lopen. De eerste helft werd er met 3-0 gerust na doelpunten van Saskia, Julia en wederom Saskia. De meeste fraaie aanval werd helaas niet afgerond maar dat er voetbal in het team zit, is wel duidelijk. Het scheelt natuurlijk ook dat de MB2 vandaag niet hoefde te spelen en er dus een frisse selectie was. Datzelfde was ook vorige week het geval.

De tweede helft was van een wat mindere kwaliteit, wellicht dat het toch wat zwoele weertje hier voor zorgde. De beweging was weg en dan krijg je meer moeite om te voetballen. Julia en Lonneke wisten er nog 4 en 5-0 van te maken. Wat rest is nog de wedstrijd tegen Drachsterboys, het team dat mogelijk tegen ons kampioen kan worden, moeten zij echter wel van ons weten te winnen.