S.C. Stiens F3 verliest van Zeerobben F5

Zaterdagmorgen was het prachtig voetbalweer toen de 7-tallen van S.C. Stiens F3 en Zeerobben F5 het veld betraden. De Toppers van F3 begonnen wat onwennig aan de wedstrijd en kwamen de eerste 10 minuten er niet aan te pas. Zeerobben was 3x succesvol en halverwege de eerste helft stond er dan ook een op dat moment terechte 0-3 stand op het bord. David Andres had ook nog een aantal prima reddingen waardoor de score niet hoger uitviel. Maar toen werd het spel van Stiens beter. De spelers wisten elkaar beter te vinden en het overspelen ging prima. Niels wist met prachtige scharen de verdedigers van Zeerobben op het verkeerde been te zetten en zorgde ervoor dat de teams met een 2-3 ruststand naar de kleedkamers gingen voor de rust.

Na de rust begon Stiens waar het vlak voor de rust me was begonnen, de aanval op het doel van Zeerobben. Vanuit een hoekschop ging de bal via een eigen verdediger het doel in waardoor de stand gelijk werd getrokken. Een stand die op dat moment ook terecht was. Stiens F3 bleef het betere van het spel houden maar 2 uitbraken van Zeerobben waren succesvol, waardoor Julian 2 keer de bal uit het net moest halen.

De eindstand was dan ook 3-5.

Man of the match: Niels

Scoreverloop:
4′ (0-1) Zeerobben F5
5′ (0-2) Zeerobben F5
9′ (0-3) Zeerobben F5
10′ (1-3) Niels
12′ (2-3) Niels
24′ (3-3) Eigen doel Zeerobben F5
26′ (3-4) Zeerobben F5
39′ (3-5) Zeerobben F5