S.C. Stiens F3 te sterk voor Minnertsga F2

Voor de eerste wedstrijd na de winterstop ontving S.C. Stiens F3 het team van Minnertsga F2.
Het zonnetje scheen lekker op het bevroren veld. Scheidsrechter Sjoerd de Jong liet de jongens van F3 aftrappen en gelijk ging de bal richting het doel van de tegenstander.

Het was Pieter die er voor zorgde dat na 4 minuten de keeper van Minnertsga de bal uit het net moest vissen. Een minuut later moest Marcel (invaller voor Sverre) het zelfde doen aan de andere kant. Nogmaals Pieter en daarna Jordy zorgden voor een 3-1 voorsprong. Niels miste helaas een kans terwijl hij alleen op de keeper afging. Op slag van rust maakte Minntersga de 3-2 ruststand.

Tweede helft

Na de rust verdedigde David Andres het doel. Zijn uittrap belande in de voeten van een aanvaller van Minnertsga die de gelijkmaker maakte. Na deze gelijkmaker werd Stiens sterker en maakten Pieter en Marcel om de beurt 2 doelpunten waardoor de tussenstand 7-3 werd. Na de 7-4 van Minnertsga werd de eindstand bepaald door Pieter op 8-4.

Man of the match: Pieter (5 doelpunten)

Scoreverloop

08:59: Start eerste helft
4′ (1-0) Pieter
5′ (1-1) Minnertsga F2
13′ (2-1) Pieter
15′ (3-1) Jordy
20′ (3-2) Minnertsga F2
09:32: Start tweede helft
21′ (3-3) Minnertsga F2
23′ (4-3) Pieter
27′ (5-3) Marcel
32′ (6-3) Pieter
34′ (7-3) Marcel
37′ (7-4) Minnertsga F2
38′ (8-4) Pieter
09:52: Einde Wedstrijd