S.C. Stiens F3 – S.C. Franeker F4 10 – 1

Deze week was thuis de ontmoeting tegen Sc Franeker F4. De Toppers van F3 begonnen de wedstrijd tegen de wind in. De eerste paar minuten begonnen de Stiensers stroef. Er werden een paar grote kansen gemist. Maar na 10 minuten een prachtige actie van Niels, die de 1-0 maakte. 4 minuten later liet Niels nog een keer zien dat hij een prima balbehandeling heeft en nog mooier dan de eerste maakte hij de tweede door na een paar scharen gemaakt te hebben de bal in de rechter kruising te wippen. Na de 3-0 van Pieter maakte Franeker vlak voor rust de enige tegentreffer. Op slag van rust maakte een verdediger van Franeker een eigen doelpunt waarna de jongens en dames naar de kleedkamer mochten voor een welverdiende verfrissing.

Na de rust ging het voor de wind. Met een lekker zonnetje erbij kreeg Marcel opeens veel kansen en binnen 6 minuten maakte hij een hattrick. Jordy en Niels maakten beide nog een doelpunt voordat Marcel ook nog de 10-1 maakte. Een prima resultaat waar de jongens heel blij mee zijn. Op naar het toernooi van Leovardia.

Scoreverloop:
10′ (1-0) Niels
14′ (2-0) Niels
19′ (3-0) Pieter
20′ (3-1) Sc Franeker F4
20′ (+1) (4-1) Eigen doel Sc Franeker F4
23′ (5-1) Marcel
28′ (6-1) Marcel
29′ (7-1) Marcel
31′ (8-1) Jordy
36′ (9-1) Niels
37′ (10-1) Marcel