S.C. Stiens C1- Flevo Boys C3

Stiens- Vol goede moed na de overwinning van vorige week, begon de C1 van S.C. Stiens aan de wedstrijd tegen Flevo Boys C3. Aangezien deze club in de middenmoot meedraait en Stiens een aantal plaatsen daarboven, waren de kansen van vandaag groot. Het enige nadeel aan deze prachtige voetbaldag was de wind, die nog wel eens voor problemen kon zorgen.
Nadat de scheidsrechter het startsignaal had gegeven, begon Stiens de wedstrijd al snel te domineren met veel balbezit en prachtig combinatiespel. Na al een paar keer dicht bij het doel te zijn geweest, kreeg nu Warner een prachtige steekbal over de flank waarna hij vrijwel één op één met de keeper de 1-0 binnenschoot. Vlak daarna werd Jacob van achteruit de verdediging met een hoge bal gelanceerd en kon na een scherpe aanname de bal zo in het hoekje van de goal prikken. Net voor rust kreeg Jacob nog een grote kans, maar helaas mocht het deze keer niet baten en vloot de scheidsrechter met een stand van 2-0 af voor de eerste helft. In de rust had de trainer alle drie de wissels ingezet waarna ook Edwin, Kay en Mees konden beginnen aan de wedstrijd.
Ook Flevo Boys kwamen ditmaal een keer dicht bij de goal met een schot van afstand. Martijn pakte dat in eerste instantie goed maar met het nadeel van de wind kwam de bal via de kluts voor de voeten van iemand van Flevo Boys terecht waardoor zij de 2-1 maakten. Stiens moest dus nog even aanscherpen om de wedstrijd niet uit handen te geven. Gelukkig was dit geen zwaar punt, want een tijdje later kreeg ook Mees zijn spitsenkansje opgelegd, waaruit hij de uiteindelijke stand van 3-1 mocht bepalen.