LSC 1890 MO17-1 – S.C. Stiens MO17-1D

De beste wedstrijd van het seizoen? Op weg naar Sneek, op weg naar een positieve afsluiting in de competitie. Vandaag LSC op het programma. Fantastische weer om te voetballen dus daar zal het niet aan liggen.

Fel vanaf het begin, zoals het moet, zoals wij dat kunnen en dan weet de tegenstander dat er niets te halen valt. Fel zoals het voor de winterstop was. Een fantastische eerste helft met tig opgelegde kansen van onze kant. De ene aanval nog mooier dan de andere, aanvallen met tempo, aanvallen waarbij de bal het werk deed en het spel snel verplaatst werd. Bij LSC piepte en kraakte het, met man en macht werd er verdedigd en af en toe was het meer geluk dan wijsheid. Het was een mirakel dat de ruststand 0-0 was. Zouden wij echter zo blijven voetballen dan zouden de drie punten toch ook niet uit kunnen blijven?

Nog geen twee minuten in de tweede helft en het verschil was gemaakt, twee keer een fraaie aanval en het goede spel werd eindelijk beloond. Chantal scoorde op aangeven van Emma en Tara wist met een fraaie actie langs drie man het net te vinden. De rechterkant liep als een trein vandaag en ook de linkerkant was een geoliede machine en de as deed ook een duit in het zakje. Het klopte vandaag. LSC kon niet meer volgen, in de eerste helft wisten zij nog met kunst en vliegwerk op de been te blijven, de tweede helft was ook dit niet meer het geval. De score liep op tot maar 1-7 maar qua spel was het zeker met afstand de beste wedstrijd van het seizoen.