JO9-2 nog steeds op koers…

Na twee weken niet gespeeld te hebben, stond zaterdag het duel op het programma tegen Rijperkerk JO9-1.

Aan het begin van de wedstrijd begon Rijperkerk beter aan de wedstrijd. Ze kregen in de 4e minuut dan ook een 0-1 voorsprong. JO9-2 kreeg daarna meer grip op de wedstrijd en het samenspelen ging weer beter. In de 10e minuut was he Jorn die de verdiende gelijkmaker binnen schoot. Patrick maakte daarna binnen 1 minuut 2 doelpunten en nog voor de rust waren het Mark en Jorn die de ruststand van 5-1 bepaalden.

De tweede helft werd door JO9-2 rustig uit gespeelt en vele kansen werden niet benut. Toch wist Mark in de laatste minuut nog het doel te treffen waardoor de eindstand 6-1 werd.

Door deze overwinning behoudt JO9-2 de leiding in de competitie met 2 punten voorsprong op de nummer 2 Jistrum JO9-1G. Met nog twee wedstrijden te gaan blijft het dus heel erg spannend. Volgende week de uitwedstrijd tegen Leovardia JO9-5.

Kom deze toppers aanmoedigen richting de titel….