JO9-2 nog steeds op koers voor de titel

De voorlaatste wedstrijd stond 13 mei op het programma en JO9-2 was te gast bij Leovardia JO9-5. Met de wetenschap dat JO9-2 nog steeds de eerste plaats in handen heeft, begonnen de jongens goed aan deze wedstrijd. Jellerd wist gelijk in de eerste minuut het doel van de tegenstander te vinden in de eerste aanval, al snel gevolgd door een doelpunt van Patrick, waardoor deze Toppers al vroeg in de wedstrijd lieten zien dat ze er geen gras over lieten groeien. De doelpunten van Mauro en nog een keer Patrick zetten de 0-4 ruststand op het bord. Daniël op doel had in de eerste helft niet veel te doen omdat de tegenstanden slechts 1 keer in de buurt van het doel van Stiens kwamen.

In de tweede helft hielp Leovardia zelfs Stiens, door vanuit een scrimmage de bal per ongeluk in het eigen doel te werken. Jorn en Jellerd maakten vervolgens nog 2 prachtige doelpunten en nadat Mark nog 2 keer doel trof, werd de wedstrijd afgefloten met een 0-9 eindstand.

Dit betekend dat er nog steeds een voorsprong is van 2 punten op de nummer 2. Met zaterdag 20 mei de laatste wedstrijd tegen Be Quick Dokkum is bij winst de titel in handen van deze Toppers.

Komt alleen deze Toppers aanmoedigen naar de titel….